Alle prosjekt og nyheter

Delte ut millionbeløp til NTNU-oppfinnere

Et potensielt gjennombrudd i behandlinga av Alzheimer og metode for tidligere diagnostisere CP hos spedbarn var to av oppfinnelsene som mottok én million kroner hver av NTNU Discovery i dag.

Mottakerne av hovedprosjekt-støtte i 2023

Nye søknadsfrister for hovedprosjekt

Du kan straks søke om støtte til hovedprosjekt med inntil 1.000.000 kroner for ansatte og 300.000 for studenter. Søknadsfrist i 2023 er 1. mars og 15. september.

Kartlegging resultater 2011 – 2021

Junior Consulting (JrC) har blitt engasjert av NTNU Discovery for å oppdatere en rapport som ble utarbeidet i 2020. Rapporten sikter på å kartlegge resultatene til prosjektene som har mottatt finansiell støtte i perioden 2011 til 2021. Hensikten med rapporten er at NTNU Discovery og samarbeidspartnere skal kunne vurdere effektene av støtten som deles ut.

Vil fange lakselus med lys

Tekst: Anne-Lise AakervikFoto: infinitiv.no v/Erik Børseth En lusefelle styrt av lys kan bidra til å redusere problemet med lakselus for lakseoppdretterne. Dette var prosjektet studentbedriften Minilice utarbeidet under bachelorstudiet.   Masterstudent Hauk...

På idejakt i Ålesund

NTNU Discovery gir muligheter for både studentbedrifter og ansatte til å søke penger for å teste ut ideer og grundig undersøkelser.

Kontakt:

Prosjektleder
Jan Hassel
Epost: jan.hassel@ntnu.no
Telefon: 906 53 180
Kontor: Hovedbygget, sokkel

Håvard Wibe
Epost: havard.wibe@ntnu.no
Telefon: 41 47 37 68
Kontor: Hovedbygget, sokkel

Ta idéen din videre