Alle prosjekt og nyheter

NTNU Discovery tildeler millionbeløp til innovative forskere

Ny revolusjonerende ultralydteknikk. En smart sensor som automatisk overvåker tilstanden til elektriske maskiner. Torsdag 9. november delte NTNU Discovery ut én million kroner hver til to lovende innovasjonsprosjekter utviklet av forskere og ansatte ved NTNU og Helse Midt-Norge.

Delte ut millionbeløp til NTNU-oppfinnere

Et potensielt gjennombrudd i behandlinga av Alzheimer og metode for tidligere diagnostisere CP hos spedbarn var to av oppfinnelsene som mottok én million kroner hver av NTNU Discovery i dag.

Mottakerne av hovedprosjekt-støtte i 2023

Nye søknadsfrister for hovedprosjekt

Du kan straks søke om støtte til hovedprosjekt med inntil 1.000.000 kroner for ansatte og 300.000 for studenter. Søknadsfrist i 2023 er 1. mars og 15. september.

Kartlegging resultater 2011 – 2021

Junior Consulting (JrC) har blitt engasjert av NTNU Discovery for å oppdatere en rapport som ble utarbeidet i 2020. Rapporten sikter på å kartlegge resultatene til prosjektene som har mottatt finansiell støtte i perioden 2011 til 2021. Hensikten med rapporten er at NTNU Discovery og samarbeidspartnere skal kunne vurdere effektene av støtten som deles ut.

Vil fange lakselus med lys

Tekst: Anne-Lise AakervikFoto: infinitiv.no v/Erik Børseth En lusefelle styrt av lys kan bidra til å redusere problemet med lakselus for lakseoppdretterne. Dette var prosjektet studentbedriften Minilice utarbeidet under bachelorstudiet.   Masterstudent Hauk...

Kontakt:

Prosjektleder
Jan Hassel
Epost: jan.hassel@ntnu.no
Telefon: 906 53 180
Kontor: Hovedbygget, sokkel

Håvard Wibe
Epost: havard.wibe@ntnu.no
Telefon: 41 47 37 68
Kontor: Hovedbygget, sokkel

Ta idéen din videre