Nyheter

4,6 millioner til «morgendagens helter»

«Da synes jeg vi skal gi alle sammen en skikkelig applaus. Det her er morgendagens helter», utroper prorektor Torill Hernes foran en hundretalls på Havet på halvårlige arrangementet Tech, Hugs & Rock ‘n’ Roll på Havet 6. juni, hvor hele Trondheims oppstartsmiljø og digitaliseringsminister Karianne Tung var samlet.

Sommer i Tyrol

Coline Senior byttet ut strandliv i ferien med fem hektiske dager på IECT sommerskole for akademiske entreprenører i Wattens i Østerrike. 

Skaper overskudd av overskudd

Sparebank 1 Midt-Norge (SMN) har vært en sentral partner for NTNU Discovery siden oppstarten i 2011. Banken har bidratt med årlige millionbeløp for å videreutvikle ambisiøse idéer fra ansatte og studenter på NTNU og Helse Midt-Norge.

NTNU Discovery tildeler millionbeløp til innovative forskere

Ny revolusjonerende ultralydteknikk. En smart sensor som automatisk overvåker tilstanden til elektriske maskiner. Torsdag 9. november delte NTNU Discovery ut én million kroner hver til to lovende innovasjonsprosjekter utviklet av forskere og ansatte ved NTNU og Helse Midt-Norge.

Delte ut millionbeløp til NTNU-oppfinnere

Et potensielt gjennombrudd i behandlinga av Alzheimer og metode for tidligere diagnostisere CP hos spedbarn var to av oppfinnelsene som mottok én million kroner hver av NTNU Discovery i dag.

Mottakerne av hovedprosjekt-støtte i 2023

Nye søknadsfrister for hovedprosjekt

Du kan straks søke om støtte til hovedprosjekt med inntil 1.000.000 kroner for ansatte og 300.000 for studenter. Søknadsfrist i 2023 er 1. mars og 15. september.

Kontakt:

Prosjektleder
Jan Hassel
Epost: jan.hassel@ntnu.no
Telefon: 906 53 180
Kontor: Hovedbygget, sokkel

Håvard Wibe
Epost: havard.wibe@ntnu.no
Telefon: 41 47 37 68
Kontor: Hovedbygget, sokkel

Ta idéen din videre