Prosjekter 2022

MMEDS SB fra NTNU Ålesund vant prestisjetung pris i EM

I tillegg til å ha vunnet NM i Studentbedrift, vant MMEDS SB «Future Awards» i EM for studentbedrifter i Talinn. Det MMEDS SB tilbyr er et rent marint kollagenpulver laget av restråstoff fra hvitfisk som mottas fra ulike fiskemottak i Sunnmøre og omegn.

God kjemi i klasserommet

Grunnstoffblokka er en digital læringsressurs som skal gjøre periodesystemet og naturvitenskapelige arbeidsmetoder relevant og interessant for elever.

Kartlegging resultater 2011 – 2021

Junior Consulting (JrC) har blitt engasjert av NTNU Discovery for å oppdatere en rapport som ble utarbeidet i 2020. Rapporten sikter på å kartlegge resultatene til prosjektene som har mottatt finansiell støtte i perioden 2011 til 2021. Hensikten med rapporten er at NTNU Discovery og samarbeidspartnere skal kunne vurdere effektene av støtten som deles ut.

Blokkjede skaper tillit

NTNU-forskere bak tjenesten VerifyMed vil bruke kryptovalutateknologien blokkjede for å bekrefte at legen som behandler deg på nettet har den kompetansen du trenger.

Vel bevart

Munchs malerier. Stavkirker. Grunnlovsdokumentet. Åkerspennen. Osebergskipet. Vi har mye å ta vare på i dette landet. Teknologiselskapet Bevart med utspring fra NTNUs Entreprenørskole vil sikre vår store kulturarv med små sensorer og smart programvare.

Kontakt:

Prosjektleder
Jan Hassel
Epost: jan.hassel@ntnu.no
Telefon: 906 53 180
Kontor: Hovedbygget, sokkel

Håvard Wibe
Epost: havard.wibe@ntnu.no
Telefon: 41 47 37 68
Kontor: Hovedbygget, sokkel

Brosjyrer og årsrapporter:

Årsrapporter

Personvernerklæring